Horizon 2050, een reeks lezingen over maatschappelijk relevante thema's

Als samenleving staan we voor uiteenlopende uitdagingen inzake milieu, demografie, geopolitieke stabiliteit, economische ontwikkeling, sociale ongelijkheid, Noord-Zuidrelaties.

Als belangrijke maatschappelijke actoren willen  Cera en KBC deze thema's vanuit een ongebonden en wetenschappelijk verantwoorde invalshoek doorgronden. De lezingenreeks 'Horizon 2050' draagt bij tot het maatschappelijke debat en deelt inspirerende inzichten en kennis met een brede groep van stakeholders.

'Horizon 2050' staat synoniem voor een reeks compacte lezingen, die tijdens de middag informatie, dialoog, netwerking en een lichte lunch combineren.


Over Cera

Samen investeren in welvaart en welzijn

Meer dan 400.000 vennoten investeren samen met Cera in onze samenleving en bouwen mee aan een sterke coöperatie. De coöperatieve waarden van Cera, samenwerking, solidariteit en respect voor iedereen, zijn al meer dan honderd jaar de basis van haar ondernemerschap. Door de kracht van de coöperatie creëert Cera economische en maatschappelijke meerwaarde op volgende vlakken:

  • Cera zorgt voor sterke fundamenten van KBC Groep

  • Cera realiseert maatschappelijke impact

  • Cera biedt aan haar vennoten unieke kortingen op producten en diensten

Over KBC

De KBC-groep is een geïntegreerde bank-verzekeraar voor hoofdzakelijk retail-, kmo- en midcapcliënten. De groep concentreert zich op zijn thuismarkten in België en een selectie van landen in Centraal- en Oost-Europa. In de rest van de wereld is de groep selectief aanwezig in bepaalde landen of regio’s. KBC bedient ongeveer 10 miljoen klanten via meer dan 1600 kantoren en ± 36 000 werknemers.

In zijn  kernmarkten (België, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Bulgarije en Ierland) concentreert KBC zich  op de lokale economieën.

Als verantwoord bankverzekeraar streeft KBC naar duurzame relaties met zijn cliënten, naar transparantie in en over de business en wil meedenken met alle belanghebbenden om te kunnen blijven inspelen op de veranderende behoeftes, eisen, wetten en de economische context. Vanuit deze optiek zet KBC tezamen met de andere initiatiefnemers, zijn schouders onder het initiatief Horizon 2050. 

 

Contact

Horizon 2050
KBC - CSV
Havenlaan 2
1080 Brussel

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode